Κεφαλή Hovertrimmer
GardenSport
Μηχανήματα Κήπου | Είδη κήπου

Κεφαλή Hovertrimmer

Κεφαλές Hovertrimmer
Κωδικός: Hovertrimmer
155,00€με Φ.Π.Α.
Διαθεσιμότητα: 
Σε απόθεμα
Share: 
Περιγραφή: 

ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΣΑΣ ΜΕΣΙΝΕΖΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΘΑΜΝΟΚΟΠΤΙΚΟ ΣΑΣ ΕΝΑ ΝΕΟ TURBO TRIMMERΚεφαλές HOVERTRIMMER: επαναστατική λύση το οποίο μετατρέπει όλα τα θαμνοκοπτικά σε Hovertrimmer με αποτέλεσμα η κοπή να γίνεται πάνω σε «μαξιλάρι» αέρα και να επιτυγχάνεται:
-    η κεφαλή Η/Τ υπερίπταται του εδάφους έτσι δεν καταπονείται ο χειριστής και έχουμε αύξηση των ωρών εργασίας τουλάχιστον 50%.
-    καλύτερο κόψιμο με κονιορτιοποίηση – mulching του υπολείμματος
-    προστασία του χειριστή και ασφάλεια για τους γύρω
-    προστασία κορμών και δένδρων από τραυματισμούς (πράγμα που συμβαίνει με την μεσινέζα)
-    τεράστια μείωση καυσίμου και οικονομία από την μη χρήση μεσινέζας
Σας παρουσιάζουμε το νέο πατενταρισμένο σύστημα «Hovertrimmer», το οποίο επιπλέει σε ένα «μαξιλάρι» από αέρα και την ίδια στιγμή προσφέρει στον χειριστή προστασία από την κορυφή ως τα νύχια χωρίς πλέον να είναι ευάλωτος σε θραύσματα και υλικά επικίνδυνα, λόγω της νέας προστατευτικής ασπίδας.
Το χόρτο απορροφάται στην κεφαλή – θόλο του ΗΤ και μετά κονιορτοποιείται δημιουργώντας ένα φυσικό και φιλικό προς το περιβάλλον λίπασμα. Δεν χρειάζεται συλλογή των υπολειμμάτων μετά την κοπή με το νέο σύστημα ΗΤ.
Η νέα αυτή κεφαλή-θόλος του ΗΤ είναι πολύ ελαφριά και κόβει πάνω από το έδαφος δημιουργώντας ένα «μαξιλάρι» αέρα πάνω από το έδαφος που επιπλέει καθ’όλη την διάρκεια. Οι καινοτόμες αεροδυναμικές λεπίδες εξαλείφουν την φυγόκεντρο δύναμη και διπλασιάζουν την απόδοση του τριμερ σας μετατρέποντάς το σε TURBO τριμερ.
Το νέο αυτό σύστημα σταδιακά μειώνει την κατανάλωση καυσίμου, την μόλυνση και τις ώρες εργασίας πάνω από 50%. Μόλις οι καινοτόμες λεπίδες φθάσουν στις 5000rpm δημιουργείτε ένα φράγμα το οποίο σταματά την σπατάλη ισχύος κατά 99%.


Δείτε Επίσης

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ

ETESIA TEXAS Seco Group SEMBDNER Vari Laski