Τρόποι Αποστολής
GardenSport
Μηχανήματα Κήπου | Είδη κήπου

Τρόποι Αποστολής

Α. Αποστολή με εταιρία ταχυμεταφοράς courier.

Το gardensport.gr σας αποστέλει την παραγγελία σας με την εταιρεία courier Πόρτα - Πόρτα του ΕΛΤΑ. Η παράδοση εφόσον ένα προϊον είναι άμεσα διαθέσιμο γίνεται συνήθως την επόμενη εργάσιμη της παραγγελίας σας με εξαίρεση ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές της χώρας όπου ο χρόνος παράδοσης φτάνει έως τις 3 εργάσιμες ημέρες.

Πίνακας χρεώσεων ταχυμεταφοράς για όλη την Ελλάδα:

2.7 ευρώ μέχρι 3 κιλά βάρος. Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση ανέρχεται  σε 1,1 ευρώ ανα κιλό.

Για αντικαταβολή η χρέωση είναι 5,2 ευρώ μέχρι 3 κιλά βάρος και για κάθε επιπλέων κιλό 1,1 ευρώ.

Οι παραπάνω χρεώσεις(πλην της αντικαταβολής) ισχύουν για πόλεις και κωμοπόλεις οι οποίες έχουν κατάστημα ΕΛΤΑ courier Πόρτα - Πόρτα. Οι χρεώσεις δεν ισχύουν για Δυσπρόσιτες Περιοχές και άλλες χώρες. Σε αυτήν την περίπτωση η εταιρεία μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για περαιτέρω συνεννόηση.

Β. Αποστολή με μεταφορική εταιρία.

Για βαριά προϊόντα άνω των 15 κιλών η μεγάλου όγκου συνιστάται η αποστολή με μεταφορική εταιρεία. Σε αυτήν την περίπτωση το κόστος κυμαίνεται απο 7 έως 30 ευρώ. Η εταιρεία μας συνεργάζεται με μεταφορικές εταιρείες σε όλη την Ελλάδα προσπαθώντας να καλύψει ακόμα και τις πιο απομακρυσμένες περιοχές για να μπορέσει να σας εξυπηρετήσει. Εφόσον επιλεγεί ο τρόπος αποστολής με μεταφορική τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη. Για το ακριβές κόστος της αποστολής με μεταφορική εταιρία θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Δωρεάν αποστολές

Για αγορές άνω των 150 ευρώ η αποστολή γίνεται δωρεάν.

Τα βαριά και ογκώδη εμπορεύματα αποστέλονται με μεταφορική εταιρεία. Τα μεταφορικά είναι δωρεάν μέχρι τις αποθήκες της μεταφορικής εταιρείας που συνεργαζόμαστε στην περιοχή σας.

Γ. Παραλαβή από τις εγκαταστάσεις μας.

Έαν δεν επιθυμείτε επιπλέον έξοδα αποστολής μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας απο το gardensport.gr και κατόπιν να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας για να μάθετε πως μπορείτε να παραλάβετε το προϊόν από τις εγκαταστάσεις μας.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση ή πληροφορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

 Δευτέρα εώς Παρασκευή:08:30 − 15:30

 Σάββατο:10:00 − 14:00

 Τηλέφωνο επικοινωνίας:2410 624 062

e-mail:info@gardensport.gr

**το Gardensport  διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους τρόπους και τις τιμές αποστολής.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ

ETESIA TEXAS Seco Group SEMBDNER Vari Laski Jo Beau Garmach