FAQ
GardenSport
Μηχανήματα Κήπου | Είδη κήπου

FAQ

Συνήθως για μεταφορτώσεις από  την Αθήνα είναι η μεταφορική:

My trans.
Πέτρου Ράλλη 4, Αθήνα 11855
Τηλ. 211 8000 889

Και για Θεσσαλονίκη:

FG (Θέμελης Ανδρέας Σ.)
Καλοχώρι Θεσσαλονικης 57009
Τηλ. 2310754843

Φυσικά. Η απόδειξη ή το τιμολόγιο αγοράς θα έρθει μαζί με την παραγγελία σας.

Επειδή οι τιμές αποστολής διαφέρουν από αυτές που έχουμε στην Ελλάδα και εμφανίζονται στο site, καλό θα ήταν να επικοινωνούσατε μαζί μας ώστε να σας ενημερώσουμε για το ακριβές κόστος μεταφοράς. 

Το online κατάστημα λειτούργει 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Το φυσικό κατάστημα λειτουργεί από τις 8:30πμ έως τις 3:45μμ. Αυτές τις ώρες μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας και στο τηλέφωνο. 

Για την αποστολή με courier, το Πορτα-Πορτα θα σας αφήσει μια ειδοποίηση ώστε να παραλάβετε από το υποκατάστημα της περιοχής σας ή να επικοινωνήσετε μαζί τους και να κανονίσετε την ημέρα παράδοσης που σας διευκολύνει.

Είναι ότι ακριβώς είναι το καλάθι και στα κανονικά καταστήματα. Μπορείτε με το κουμπί Προσθήκη στο καλάθι να τοποθετείτε εκεί όποιο προϊόν σας ενδιαφέρει να αγοράσετε, αλλά και να το αφαιρείτε με το κουμπί Διαγραφή. Το ότι έχετε τοποθετήσει ένα προϊόν στο καλάθι δεν σημαίνει ότι το έχετε ψωνίσει. Ακολουθεί μια μικρή διαδικασία μέχρι να γίνει δικό σας. Έχετε τη δυνατότητα να δείτε τι έχετε επιλέξει και πόσο κοστίζει το καθένα ξεχωριστά και όλα μαζί.

Για την προστασία των στοιχείων που διακινούνται μέσω της Ιστοσελίδας χρησιμοποιείται λογισμικό SSL (Secure Sockets Layer)  που χρησιμοποιείται για την εξασφάλιση ασφαλών on-line εμπορικών συναλλαγών. To SSL αποτελεί ένα πρωτόκολλο επικοινωνίας το οποίο κρυπτογραφεί την επικοινωνία μεταξύ του τερματικού σας και του server του ηλεκτρονικού καταστήματος. Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων του αριθμού της πιστωτικής κάρτας, του ονόματος και της διεύθυνσης σας, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά την μεταφορά τους στο Internet. Η κρυπτογράφηση των στοιχείων σας είναι εξαιρετικά ισχυρή και θεωρείται πρακτικά απαραβίαστη. Επίσης, οι συναλλαγές μέσω των πιστωτικών καρτών γίνονται με το σύστημα ασφαλείας της Τράπεζας Πειραιώς.

 

 

Ακύρωση παραγγελίας γίνεται με τρεις τρόπους. Και στις τρεις περιπτώσεις θα χρειαστεί να αναφέρετε τον κωδικό της παραγγελίας ή αν δεν τον έχετε κρατήσει, το όνομα και την ημερομηνία στην οποία έγινε.Οι τρόποι είναι:

  • Με e-mail στο info@gardensport.gr
  • Τηλεφωνικά στο 2410-624062
  • Με fax στο 2410-670253

Η επιδίωξη μας είναι να παραλάβετε από τον τοπικό εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο. Εμείς σε κάθε περίπτωση θα επικοινωνήσουμε μαζί σας ώστε αν το επιθυμητέ να το παραλάβετε από το κατάστημα / αντιπρόσωπο μας.   

Δεν είναι απαραίτητο να έχετε πιστωτική κάρτα για να κάνετε την παραγγελία σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Η πληρωμή των παραγγελιών μπορεί να γίνει με τους παρακάτω τρόπους:

  • Με αντικαταβολή (εξαιρούνται μηχανήματα μεγάλου όγκου), πληρώνετε κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας με μετρητά. 
  • Με προπληρωμή, είτε μέσω τραπεζικής κατάθεσης, πιστωτικής κάρτας ή PayPal
    Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους τρόπους πληρωμής μπορείτε να βρείτε στην σελίδα «Τρόποι Πληρωμής»

Καλό είναι να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά μαζί μας ώστε αν είναι κάτι απλό και μπορούμε, χαρά μας να δώσουμε λύση απ’το τηλέφωνο. Αν παρόλα αυτά δεν μπορεί να δοθεί λύση διαθέτουμε εξουσιοδοτημένα συνεργεία και αντιπροσώπους σε όλη την Ελλάδα που είναι κοντά σας για τάχηστη εξυπηρέτηση.
Προσοχή!!! μην στέλνετε στην έδρα μας μηχανήματα χωρίς προειδοποίηση, υπάρχει κοντά σας συνεργείο που πιθανότατα μπορεί σαν σας εξυπηρετήσει ταχύτατα και χωρίς το κόστος μεταφορικών σε περίπτωση που σας επιβαρύνουν.     

Η courier που χρησιμοποιούμε είναι η Πόρτα – Πόρτα.

Τηλ. 11120

Αναζήτηση Αποστολής:

https://www.elta-courier.gr/search

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ

ETESIA TEXAS Seco Group SEMBDNER Vari Laski Jo Beau Garmach