Όροι Χρήσης
GardenSport
Μηχανήματα Κήπου | Είδη κήπου

Όροι Χρήσης

ΝΟΜΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

H εταιρία μας έχει στόχο να προστατεύσει τον καταναλωτή σύμφωνα  με το Ισχύον Δίκαιο: Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του www.gardensport.gr  διέπονται από το διεθνές, Ευρωπαϊκό και Ελληνικό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο, καθώς επίσης και από το νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση. Παραθέτουμε ποιο κάτω τους όρους χρήσης που διέπουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του gardensport προς όλους εσάς που θα επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες του και που σκοπό έχει την ενημέρωσή σας για τα δικά σας δικαιώματα και υποχρεώσεις και την καλύτερη εξυπηρέτησή σας στην αναζήτηση και απόκτηση των προϊόντων που επιθυμείτε να αγοράσετε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Επισημαίνουμε ότι ο χρήστης και καταναλωτής του ηλεκτρονικού καταστήματος www.gardensport.gr πρέπει να διαβάσει και να αποδέχεται τους όρους χρήσης. Για την επίλυση οποιασδήποτε διαφοράς μεταξύ του ηλεκτρονικού καταστήματός μας και των χρηστών πελατών αρμόδια είναι τα δικαστήρια της Λάρισας.

Ανήλικοι Χρήστες

Με την αποδοχή των όρων χρήσης δηλώνετε ότι είστε ηλικίας δέκα οχτώ (18) ετών και άνω. Αν η ηλικία σας είναι μικρότερη των δέκα οχτώ (18) ετών αλλά μεγαλύτερη των δέκα τριών (13), έχετε δικαίωμα χρήσης των υπηρεσιών μας αποκλειστικά και μόνο υπό την επίβλεψη γονέα ή άλλου ασκούντος τη γονική μέριμνα, ο οποίος πρέπει να αποδέχεται τους παρόντες όρους. Σε αντίθετη περίπτωση η Επιχείρησή μας δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τη χρήση αυτή.

Αν είστε γονέας ή έχετε τη μέριμνα ανηλίκου που κάνει χρήση του ιστοτόπου μας, φέρετε πλήρη την ευθύνη που απορρέει από τη χρήση αυτή, συμπεριλαμβανομένων τυχόν οικονομικών υποχρεώσεων που προκύπτουν εξ αυτής.

Ακύρωση παραγγελίας

Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν και θέλετε να την ακυρώσετε μπορείτε να καλέστε το 2410624062 και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωσή της παραγγελιάς σας. Μετά την τηλεφωνική συνομιλία πρέπει να μας  αποστείλετε e-mail η fax ακύρωσης με τα στοιχεία της παραγγελίας χωρίς να χρειάζεται να αναφέρεται τους λόγους ακύρωσης της παραγγελίας.

Επιστροφή προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε, ή να ζητήσετε την αλλαγή τους με άλλο προϊόν ή προϊόντα μέχρι του ύψους του τιμήματος που έχετε καταβάλλει ή με πρόσθετο τίμημα αν επιθυμείτε, μέσα σε δέκα ημέρες από την παραλαβή του προϊόντος . Η επιστροφή γίνεται χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο. Για την επιστροφή των προϊόντων πρέπει να προηγηθεί αποστολή e-mail στο info@gardensport.gr είτε τηλεφωνική επικοινωνία. Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κλπ).

Οροί εγγύησης

Όλα τα προϊόντα της Texas Δανίας καλύπτονται με δυο χρόνια εγγύηση σύμφωνα με τους όρους που ορίζονται από την Τexas που για την Ελλάδα καλύπτει η εταιρία μας σαν αποκλειστικός αντιπρόσωπος της. Τα υπόλοιπα προϊόντα καλύπτονται με εγγύηση ενός έτους, εκτός αν στα έντυπο που συνοδεύει το προϊόν αναφέρεται διαφορετικός χρόνος. Υπάρχουν προϊόντα τα οποία  καλύπτονται από μικρότερη εγγύηση του ενός έτους για παράδειγμα φιλμ εδαφοκάλυψης μιας χρήσης. Όλα τα προϊόντα που πωλούνται από το www.gardensport.gr έχουν εγγύηση. Ο χρόνος και οι προϋποθέσεις για κάθε προϊόν ορίζονται στο εγχειρίδιο λειτουργίας η στο ειδικό ένθετο.  Ο χρόνος αγοράς του προϊόντος αποδεικνύεται με την απόδειξη λιανικής η το τιμολόγιο αγοράς.

Το προϊόν πρέπει να χρησιμοποιείτε για την εργασία για την οποία προορίζεται και σύμφωνα με τις οδηγίες του εγχειριδίου χρήσης.

Όταν το προϊόν παρουσιάσει βλάβη η τεχνικό πρόβλημα κατά την διάρκεια του χρόνου της εγγύησης το κόστος ανταλλακτικών και εργασίας καλύπτεται απ την εταιρία μας 

Εξυπηρέτηση μετά την αγορά

Η επιχείρηση μας έχει αρχή της να υποστηρίζει όλα της τα προϊόντα μετά την πώληση με τις παρακάτω ενέργειες:
Τηλεφωνικές πληροφορίες μέσω του τηλεφωνικού κέντρου 2410 624 062.

Με υπεύθυνες απαντήσεις από εξειδικευμένους γεωτεχνικούς και τεχνικούς της εταιρίας μας.
Επίσης στηρίζουμε τα προϊόντα μετά την πώληση με ενημερωτικά άρθρα που θα εμφανίζονται στην ιστοσελίδα μας, καθώς και με δημοσιεύσεις σε περιοδικά κήπου με πανελλαδική κυκλοφορία. Η εταιρία μας λαμβάνει ειδική μέριμνα για την ύπαρξη των απαραιτήτων ανταλλακτικών και μετά το πέρας της εγγύησης των προϊόντων. Στα προϊόντα Texas για παράδειγμα η ίδια η εταιρία εγγυάται την ύπαρξη ανταλλακτικών για 10 χρόνια από την κατασκευή κάθε μοντέλου.

Διαχείριση παραπόνων

Για οποιοδήποτε παράπονο σας μπορείτε να στείλετε E-mail στο  info@gardensport.gr και η εταιρία μας θα επικοινωνήσει μαζί σας λαμβάνοντας σοβαρά τα λεγόμενα σας, προβαίνοντας σε διορθωτικές ενέργειες  όταν αυτό κρίνεται απαραίτητο.

Προσωπικά δεδομένα

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη της μεταξύ μας συνδιαλλαγής είναι η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Όταν κάνετε μια παραγγελία, θα σας ζητήσουμε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα πωλούμενα προϊόντα, τον αριθμό του σταθερού σας τηλεφώνου (ή όποιο άλλο τηλέφωνο θέλετε το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας), την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail address) κ.λπ. και στην περίπτωση που επιλέξετε οι πληρωμές σας να γίνονται μέσω πιστωτικής κάρτας και τον αριθμό και την ημερομηνία λήξεως της. Αυτό γίνεται μόνο για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας. Το gardensport, ακολουθώντας απαρέγκλιτα τις αρχές της προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται από τους σχετικούς νόμους και διεθνείς συμβάσεις δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη και χωρίς την προηγούμενη έγκρισή σας χρήση. Το gardensport με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, ανταλλάσσει τα προσωπικά στοιχεία και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε.

 

Ιδιοκτησία - Εμπορικά Σήματα

Το περιεχόμενο του δικτυακού τόπου και το λογότυπο www.gardensport.gr είναι ιδιοκτησία της εταιρίας με την επωνυμία gardensport ΚΟΥΤΗ Ε. – ΚΡΟΥΣΤΑΛΛΗΣ Κ. Ο.Ε. Η πρόσβασή σας στην παρούσα ιστοσελίδα δεν πρέπει να εκλαμβάνεται ως παραχώρηση, τελεσίδικα ή με άλλο τρόπο, οποιασδήποτε άδειας ή δικαιώματος χρήσης οποιωνδήποτε άρθρων, φωτογραφιών, σχεδίων ή συμβόλου που εμφανίζονται στην παρούσα ιστοσελίδα, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση μας ή οποιουδήποτε τρίτου κατόχου τους. Για ονομασίες εταιριών και προϊόντων που είναι κατοχυρωμένα εμπορικά σήματα και ονομασίες Διεθνώς και τα οποία αντιπροσωπεύουμε στην Ελλάδα υπενθυμίζουμε ότι δεν επιτρέπεται η χρήση των ονομασιών και των σημάτων χωρίς την άδειά μας για την Ελλάδα.

Ευθύνη gardensport

Το www.gardensport.gr έχει καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να απεικονίσει με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια τα προϊόντα που διαθέτει με την προβολή φωτογραφιών, περιγραφών και ειδικότερων σχολίων, ενώ επίσης προβάλλονται φωτογραφίες προϊόντων σε μεγέθυνση για να προβληθούν οι λεπτομέρειές τους. Ωστόσο, επειδή η τελική προβολή εξαρτάται (και) από την οθόνη του χρήστη, είναι δυνατόν να υπάρχει διαφοροποίηση από την πραγματική εικόνα του προϊόντος, διαφοροποίηση για την οποία δεν φέρει καμία ευθύνη το http://www.gardensport.gr. Η απόκλιση των χρωμάτων μπορεί κυμαίνεται στο 10%. Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στην παρούσα ιστοσελίδα είναι δυνατόν να περιέχουν σφάλματα (τυπογραφικά, αριθμητικά, απεικόνισης κ.ο.κ.), για τα οποία το δεν φέρει καμία ευθύνη. Λόγω της φύσης των προϊόντων, μπορεί να υπάρχει απόκλιση της τάξεως του 5% στις αναγραφόμενες διαστάσεις. To gardensport δεν εγγυάται την ακρίβεια ή πληρότητα των απεικονίσεων και των περιγραφών την αξιοπιστία κάθε άλλης πληροφορίας που αναφέρεται ή διατίθεται στην παρούσα ιστοσελίδα. Επιπλέον το ηλεκτρονικό μας κατάστημα επιφυλάσσεται σχετικά με τον χρόνο παράδοσης των παραγγελιών στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας ή όταν τα εμπορεύματα της παραγγελίας δεν είναι διαθέσιμα από τον αντίστοιχο προμηθευτή. Σε αυτές τις περιπτώσεις το ηλεκτρονικό μας κατάστημα φροντίζει για την άμεση ενημέρωση σας. Τα προϊόντα που πουλιούνται στο ηλεκτρονικό κατάστημα gardensport κατασκευάζονται από επώνυμους κατασκευαστές και χρησιμοποιούνται με άριστα αποτελέσματα σε πολλές χώρες. Τηρούν δε τις προδιαγραφές της Ε.Ε. σε θέματα ασφάλειας προϊόντων. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν έχει ευθύνη για προβλήματα που θα δημιουργηθούν από την χρήση των προϊόντων αυτών. Εάν υπάρχει εξακρίβωση τέτοιων προβλημάτων η ευθύνη ανήκει στον κατασκευαστή. Προφανώς δεν υπάρχει ευθύνη για αποτελέσματα από κακή ή διαφορετική χρήση η οποία δεν είναι σύμφωνη με τις οδηγίες χρήσης του προϊόντος. Όλα τα προϊόντα παραλαμβάνονται από τους κατασκευαστές συσκευασμένα. Σε περίπτωση πάντως που στις παραδιδόμενες ποσότητες αποδεδειγμένα ανευρεθεί ελαττωματικό προϊόν διατηρείτε το δικαίωμα επιστροφής του με δυνατότητα αντικατάστασής του με δικά μας έξοδα αποστολής ή επιστροφής των χρημάτων σας. Το www.gardensport.gr δεν ευθύνεται για οργανωμένη επίθεση από hackers με σκοπό την κλοπή προσωπικών στοιχείων χρηστών, αλλά ακόμα και σε αυτήν την περίπτωση οι χρήστες πιστωτικών καρτών διασφαλίζονται μιας και στο σύστημα δεν αποθηκεύεται ο κωδικός CVV των καρτών.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ

ETESIA TEXAS Seco Group SEMBDNER Vari Laski Jo Beau Garmach